Suroviny:
- vepřové maso (s kostí)
- cibule
- mrkve
- pepř
- nové koření
- sůl
Postup výroby:
- maso vložíme do podtlakového hrnce
- vodou zalijeme maso v podtlakovém hrnci, tak aby bylo celé ponořeno
- vložíme cibule (počet dle chuti, např. 2 na 0,5kg masa)
- vložíme mrkve (počet dle chuti, např. 2 na 0,5kg masa)
- nasypeme nové koření (dle chuti, např. 7 kuliček na 0,5kg masa)
- nasypeme pepř (dle chuti, např. 7 kuliček na 0,5kg masa )
- osolíme (dle chuti)
- hrnec uzavřeme a vaříme přibližně 45 minut
- po uvaření vytáhneme maso na talíř
- zbylý obsah použijeme jako základ polévky (vývaru), postupně ochlazujeme do studena
Servírování:
Žádné komentáře:
Okomentovat