Štítky

auta (18) běh (34) beskydy (13) brusle (34) cukroví (11) divadlo (1) DIY (2) filmy (17) golf (1) hory (37) IT (68) jednokolka (1) kola (109) kolce (10) koloběžky (4) koncert (4) koně (1) létání (20) lezení (22) literatura (8) lodě (2) lyže (130) motorky (61) osobni (1) osobní (102) plavání (4) posilování (2) potraviny (27) příroda (8) recenze (3) recepty (62) sauna (1) squash (3) tanec (3) telefony (19) turistika (60) USA (58) vlaky (4) vysocina (3) wakeboarding (1) závod (1) závody (84) ZLM (66)

neděle 1. července 2012

Co dělám, dělat bych neměl a co dělat bych měl

Sobota půl druhé odpoledne, venku je zcela luxusně a já sedím od rána u počítače. Půl dopoledne zabíjím tím, že sepisuji to, co jsem prováděl včera, případně fakeuju, co jsem jako dělal dnes :) a zbytek dopoledne se přehrabuji v cizím životě. V jednu hodinu, kdy obvykle s kamarády vyjíždím na bike, teprve obědvám, no jo zase těstoviny, ale tentokrát o stupeň zdravější - bez cukru a se spařeným špenátem, ten Eidam zamlčím, na něm nic dobrého ani zdravého asi nenajdu.

Po obědě si uvědomuji, že se mi hodně dlouho na rtech hřejí slova mého oblíbeného songu od Alkeholu - Život je krátkej... Aby nedošlo k nějaké mýlce, "život je krátkej svlíkat ženský, do rána pít" nejsou ta správná slova :) Číst byste mohli spíše:

"Sil máme dost a ještě můžem
oslavit každej další den
my nejsme žádný líný kůže
jednou se vyspíme pod drnem"

No a právě spánkové deficity se pomalu začínají projevovat na mém zdraví - věčné nachlazení apod. Ač sil mám stále dost, tak mě to začíná pěkně štvát... Pod drnem se sice jednou vyspím pořádně, ale říkám si, že začnu poslouchat své tělo a budu spát jak si řekne... A proto dobrou noc děti...

[update] Po půl hodině, kdy jsem zjistil, že doma v tom rámusu do spánku neupadnu, jsem se na to vykašlal a půjdu se vyvenčit...

[update] Půjdu někdy jindy, jen nevím kdy...

[update] Tak dobře, na bike není nikdy pozdě...


Žádné komentáře:

Okomentovat