Štítky

auta (18) běh (34) beskydy (13) brusle (34) cukroví (11) divadlo (1) DIY (2) filmy (17) golf (1) hory (37) IT (68) jednokolka (1) kola (109) kolce (10) koloběžky (4) koncert (4) koně (1) létání (20) lezení (22) literatura (8) lodě (2) lyže (130) motorky (61) osobni (1) osobní (102) plavání (4) posilování (2) potraviny (27) příroda (8) recenze (3) recepty (62) sauna (1) squash (3) tanec (3) telefony (19) turistika (60) USA (58) vlaky (4) vysocina (3) wakeboarding (1) závod (1) závody (84) ZLM (66)

pondělí 16. července 2012

Motáme se v kuchyni - marmeláda z černého rybízu za studena


Suroviny:
  • černý rybíz
  • cukr krystal
Postup výroby:
  • černý rybíz důkladně promyjeme ve vodě
  • vylisujeme černý rybíz 
  • zvážíme vzniklou šťávu z černého rybízu
  • odvážíme stejnou hmotnost krystalového cukru podle váhy šťávy
  • cukr nasypeme do šťávy a důkladně ho rozmícháme
Uskladnění:
  • marmeládu nalijeme do důkladně vyčištěných sklenic



Žádné komentáře:

Okomentovat