Stejně tak končím s Cheesecaky, se kterým jsem právě začal. Jak jsem před nedávnem přemýšlel o tom, kdy přijde další firemní přežírací akce, tak na sebe nenechala dlouho čekat. Výlet do Cheesecake Factory nebyl tím nejlepším, co jsem pro své zdraví mohl udělat:
Těžko však zapírat, že bych si luxusně nepochutnal :-) $16 nebylo vzhledem k chuti a velikosti zákusků tak děsivých, jak by se mohlo zdát. Naivně jsem očekával, že zažiji spojení sladké a sýrové (slané) chuti, která mě buď uchvátí nebo otráví :-) No jo, co by se také dalo očekávat od člověka, který jen tušil, že něco takového jako cheesecake existuje, ale ani ho nenapadlo zjistit si, co ho čeká... Ale přeci bych se nepřipravil o překvapení :-) Kdyby někdo trpěl podobnou neznalostí, tak vězte že Wikipedie nekecá a tou nejdůležitější ingrediencí (aspoň v USA) je Cream cheese, což je takový polotučný mascarpone (aspoň co se chuti týče). Jo z toho vyplývá, že sýrová chuť se nekonala a bylo to jen krásně sladké... Báječná pochoutka, jediné čeho je možné litovat, že jsem nenarazil na italskou/německou verzi, protože ta se připravují z ricotty/tvarohu a to je přeci jenom trochu tolerovatelnější... no na druhou stranu lepší cream cheese než mascarpone, že :-)
Žádné komentáře:
Okomentovat