Štítky

auta (18) běh (34) beskydy (13) brusle (34) cukroví (11) divadlo (1) DIY (2) filmy (17) golf (1) hory (37) IT (68) jednokolka (1) kola (109) kolce (10) koloběžky (4) koncert (4) koně (1) létání (20) lezení (22) literatura (8) lodě (2) lyže (130) motorky (61) osobni (1) osobní (102) plavání (4) posilování (2) potraviny (27) příroda (8) recenze (3) recepty (62) sauna (1) squash (3) tanec (3) telefony (19) turistika (60) USA (58) vlaky (4) vysocina (3) wakeboarding (1) závod (1) závody (84) ZLM (66)

sobota 4. srpna 2012

Motáme se v kuchyni - houbovec


Suroviny:
  • 1kg čerstvých hub
  • 100g anglické slaniny
  • 500ml mléka
  • 14 rohlíků
  • 4 lžíce krupice
  • 4 vejce
  • 4 cibule
  • 16 stroužků česneku
  • pepř
  • majoránka
  • petržel
  • sůl
Postup výroby:
  • příprava hub a cibule
    • očistíme houby
    • nakrájíme na kostičky (1cm x 1cm x 1cm)
    • nadrobno nakrájíme cibuli
    • smícháme houby a cibuli
    • směs podusíme (10min - 20min)
  • příprava ostatních surovin
    • nakrájíme rohlíky na kolečka
    • nakrájíme anglickou slaninu na kostičky
    • utřeme česnek
    • v míse pořádně rozmočíme nakrájené rohlíky v mléce
    • přidáme ostatní suroviny do mísy
    • důkladně vše rozmícháme
  • příprava směsi
    • podušené houby přidáme do mísy k ostatním surovinám
    • důkladně vše promícháme
  • pečení houbovce
    • předehřejeme troubu na 200°C
    • vysoký plech vymažeme sádlem
    • připravenou směs vlijeme do plechu a rozetřeme
    • pečeme přibližně 1h
Servírování:
  • podáváme teplé nebo studené









Žádné komentáře:

Okomentovat