Štítky

auta (18) běh (34) beskydy (13) brusle (34) cukroví (11) divadlo (1) DIY (2) filmy (17) golf (1) hory (37) IT (68) jednokolka (1) kola (109) kolce (10) koloběžky (4) koncert (4) koně (1) létání (20) lezení (22) literatura (8) lodě (2) lyže (130) motorky (61) osobni (1) osobní (102) plavání (4) posilování (2) potraviny (27) příroda (8) recenze (3) recepty (62) sauna (1) squash (3) tanec (3) telefony (19) turistika (60) USA (58) vlaky (4) vysocina (3) wakeboarding (1) závod (1) závody (84) ZLM (66)

středa 17. září 2014

Richmondské zápisky, díl 52, 17.9.2014, poslední pracovní dny v Richmondu

Po pondělním homeoffice na dálničním odpočívadle v Delaeware přislo úterý. Klasický den, ranní trénink, práce, odpolední trénink, běžecké rozloučení s Deep Run Parkem a spánek, zkrátka nic zvláštního.

Naproti tomu poslední pracovní den, středa, byl hodně netypický. Ráno to jelo v zajetých kolejích, ale nakonec přece jenom přišlo zpestření dne v podobě výletu na richmondské letiště. Tam jsem vyzvedl Eternity a frčeli jsme na meeting, ano v tom báječném GT, kterému jsem konečně nastavil volant do režimu sport (rozuměj, že posilovač přestal z části posilovat). Práce bylo stále dost, takže jsme rozhodně nebyli ochuzeni o hektičnost, které dopomohla i trocha nezbytné organizace čtvrtečního odletu. O zajímavý večer se pak postaralo několik událostí. Za prvé to byla noční projížďka s Eternity v našem GTčku. Bylo to poprvé v životě, co jsem viděl Et za volantem auta a musím říct, že své autoškolové pověsti Demolitionwoman rozhodně nedostála. Řídí úplně na pohodu... A poté, co se nám podařilo na poněkolikáté odvézt zavazadla do officu (jé, tak pozdě jsem v práci v Richmondu ještě nebyl), jsme se vrátili do hotelu na rozlučkovou párty. Sešli jsem se s druhým českým týmem a na terase vesele popíjeli a dojídali zásoby, kterých bylo třeba se zbavit před odletem. Zábavy bylo více než dost, třeba měření síly prstů na mé závěsné váze, s každým kolem jsme byli blíže jejímu strhání, nebo urvání nějakého článku prstu? :-) Celé to bylo poměrně hodně divoké, takže asi nikoho nepřekvapí, že nás přišel umravnit recepční, toho zjevně lehce překvapilo, že jsme všichni byli nahoře bez aneb zábava byla v nejlepším... Kupodivu se nám podařil husarský kousek, v nejlepším jsme přestali a těsně před půlnocí většina z nás vyrazila spát.

Žádné komentáře:

Okomentovat