Štítky

auta (18) běh (34) beskydy (13) brusle (34) cukroví (11) divadlo (1) DIY (2) filmy (17) golf (1) hory (37) IT (68) jednokolka (1) kola (109) kolce (10) koloběžky (4) koncert (4) koně (1) létání (20) lezení (22) literatura (8) lodě (2) lyže (130) motorky (61) osobni (1) osobní (102) plavání (4) posilování (2) potraviny (27) příroda (8) recenze (3) recepty (62) sauna (1) squash (3) tanec (3) telefony (19) turistika (60) USA (58) vlaky (4) vysocina (3) wakeboarding (1) závod (1) závody (84) ZLM (66)

pátek 5. září 2014

Richmondské zápisky, díl 40, 5.9.2014, debilní kokoti na drátě a jiné poznámky

Debilní kokoti - ATENTO. Co člověku může udělat větší radost, než když ho vzbudí v 1:00 zvonící telefon a pak následně znovu v 3:00. Kdyby to bylo něco důležitého, ale zkurvená reklamní společnost. Narval bych jim telefon/sluchátko/headset do prdele a ještě je do stejného místa nakopal. Nesnáším tyhle otravný šmejdy!

IFA 2014 a Lenovo v akci. Nový ThinkPad Helix má tlačítka TrackPointu opět zvlášť. Že by už v Lenovo přišli na to, že tlačítka jakožto součást ClickPadu jsou úplně na hov...? Že by svítalo na lepší časy?

Jablka stále na scéně. O tom, že mám jablka rád, ostatně podobně jako skoro všichni, není pochyb, o tom, že to s nimi ve Státech přeháním také netřeba pochybovat (přeci jenom importovaná Fuji jsou sladká jako med a já jich denně spořádám opravdu nemálo). Pokud se chcete dovědět něco o jablkách ve Státech, doporučuji článek "Why Your Supermarket Sells Only 5 Kinds of Apples". Dovíte se mimo jiné, že v polovině devatenáctého století jste mohli ve Státech narazit na tisíce unikátních odrůd jablek, zjistíte proč mnohá zanikla, jak se oživují zapomenuté odrůdy, jak se vůbec jablka množí, proč současný stav není správný, jak fungují "jablečné patenty" a mnohé další (nevyžvaním vám přeci všechno zajímavé). Poučné to je už jen z pohledu toho, že najdete mnoho analogií s naší milou zemí...

Dobrej junk food, junk food kterého se ani nedotknu :-) Už z definice nějak tak plyne, že dobrého junk foodu moc není :-) Ale ani to nepokazí moji radost z toho, že jsem aspoň jednomu dnes odolal...

Nesnáším bordel, zvlášť v klávesnici a už vůbec ne ten, který si sám nevyrobím :-)

Jo a taky nemusím to vedro v Richmondu, dnes jsem se pokusil běžet po 14 dnech nemoci do Deep Run Parku, jako by to bylo za trest... Aktivita, která mě samotného nebaví a ještě za těchto okolností, nechápu, buď se sebou vážně chci něco udělat nebo jsem blázen :-)

Blázen nebo bazén? Do bazénu jsem se rozhodl zajít někdy okolo 22h, ale klid jsem měl jen chvíli, protože se znenadání objevily tři ženy... Skoro to začíná znít dobře, ale pak to zkazí chlap, co přišel s nimi a hlavně jejich věk :-) No raději jsem vypadl, protože jsem neměl chuť vidět jak se to pako zmrzačí, první co udělal byl skok do bazénu, bomba jak kráva (co taky čekat od tlusťocha), jenže do bazénu se nesmí skákat a to z rozumného důvodu, na jedné straně má hloubku 3ft... Blbec, divím se, že si nic nezlámal.

A noční praní, pátek či víkend je den údržby, dnes to nebyla samoúdržba, ale prádloúdržba, ach jak mě to baví a už se nemohu dočkat až to zítra budu žehlit :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat