Štítky

auta (18) běh (34) beskydy (13) brusle (34) cukroví (11) divadlo (1) DIY (2) filmy (17) golf (1) hory (37) IT (68) jednokolka (1) kola (109) kolce (10) koloběžky (4) koncert (4) koně (1) létání (20) lezení (22) literatura (8) lodě (2) lyže (130) motorky (61) osobni (1) osobní (102) plavání (4) posilování (2) potraviny (27) příroda (8) recenze (3) recepty (62) sauna (1) squash (3) tanec (3) telefony (19) turistika (60) USA (58) vlaky (4) vysocina (3) wakeboarding (1) závod (1) závody (84) ZLM (66)

středa 3. září 2014

Richmondské zápisky, díl 38, 3.9.2014, den plný překvapení

Hned ráno se člověk ze všech amerických médií doví, že se vážně nikomu nepodařilo prolomit ochranu Apple Cloud a že za únikem "nahých fotografií" celebrit si mohou takzvané celebrity samy, protože neměly dostatečně silná hesla. Jak překvapivé :-) My nic, my jen jablíčka...

Když už jsme u jablek, tak se zdá, že mé oblíbené Fuji, které produkuje firma CMI Apples jsou prozatím dovážená ze zahraničí, takže se necpu pravými americkými jablky, byť se jich tu pěstuje neskutečné množství. A víte co? Vůbec mi to nevadí. Ale když už jsem vyzkoušel ve Státech Spam, měl bych možná vyzkoušet i McIntosh, ne? :-)

V práci rozdávají cetky před tím, než to většina z nich zabalí. Doufám, že zítra stihnu pár šílených samospoušťovek s apartním zeleným papírovým kloboukem :-) Teď je to v práci tak trochu jako ve vetešnictví...

Diety, zůstanou nám celé diety, no né! To je fajn :-) To se mi líbí :-) Sláva!

Banana man, je k nevíře kolik zvládnu za den spořádat banánů. Nicméně proti jamajskému sprinterovi Yohanu Blakeovi jsem stále žabař, denně jich zvládne okolo 16 a jeho osobní rekord leží na hranici 30... Respekt!

Láďa válí ve Žďárské lize mistrů, je to fakt borec, borec který již nakoukl do druhé desítky průběžného hodnocení... Respekt! Jo, ale to asi není žádné velké překvapení :-)

Na hotelové recepci jsou díky mě stále překvapení. Jak se poslední dobou snažím získat slevu na ubytování v New Yorku, pardon, jak se snažím získat ubytování v NY zdarma, tak se mnou mají poměrně často čest... Stejně tak jejich zákaznická linka, která mě dnes překvapila, na druhé straně seděl poměrně sofistikovaný automat, dlouho jsem ho nemohl přesvědčit, že mi nedá odpověď, že potřebuji mluvit s živou myslící osobou... A už jsem se zmínil, že jsem se 14 dní před odjezdem musel odhlásit z hotelu? :-)

Limburger cheese jsem si zamiloval, dnes jsem ho dorazil, ale snad to nebylo naposledy...

Trocha pohybu a litry potu, ne opravdu ten pot nepřekvapí, ale to že jsme se pohnul, byť šlo jen o minutový klus...

Esquire TV se rozhodla ve středu odpoledne vysílat Casino Royale. Jedna z úvodních scén odehrávajících se na Madagaskaru mě neskutečně baví a mohl bych se na ni dívat do kolečka zas a znova. Stejně tak mě baví další skutečnosti, třeba product placement - hlavní hrdina i všichni padouši shodou okolností mají telefony stejné značky. Ještě zvrhlejší je, že jeden z protivníků jezdí v Aston Martinu DB5 z roku 1964, ano přesně v tom, který se objevil v Goldfingerovi. Nad některými dialogy se směji ještě teď (ať tím myslím cokoliv a je v pořádku, že to většina z vás nepochopí)...

  • Vesper: "Am I going to have a problem with you, Bond?"
  • Bond: "Don't worry. You're not my type."
  • Vesper: "Smart?"
  • Bond: "Single."

Sprcha? Čerstvě natřeno? A co ta rukavice? Hezké překvápko :-)


Žádné komentáře:

Okomentovat