Štítky

auta (18) běh (34) beskydy (13) brusle (34) cukroví (11) divadlo (1) DIY (2) filmy (17) golf (1) hory (37) IT (68) jednokolka (1) kola (109) kolce (10) koloběžky (4) koncert (4) koně (1) létání (20) lezení (22) literatura (8) lodě (2) lyže (130) motorky (61) osobni (1) osobní (102) plavání (4) posilování (2) potraviny (27) příroda (8) recenze (3) recepty (62) sauna (1) squash (3) tanec (3) telefony (19) turistika (60) USA (58) vlaky (4) vysocina (3) wakeboarding (1) závod (1) závody (84) ZLM (66)

pondělí 22. května 2017

USA 2016

Jeden příspěvek nikdy nestačí, zvlášť když jde o Spojené Státy Americké. A proto jsem se rozhodl dedikovat našim zážitkům samostatný blog. Tak trochu záměrně tajím, že s ročním odstupem... A je jen na vás, zda to budete považovat za přitěžující okolnost s poukazem na kvalitu mé dlouhodobé paměti a potenciální riziko transformace vzpomínek v sci-fi. Přirozeně existuje i druhá strana dolaru, ta pozitivní. Ptáte se: "Která?" No jo, rub i líc jednodolarové mince se mění častěji, než jsem tam měnil ponožky. Zkrátka nic vám nebrání dívat se na celou věc optikou paměti jako síta, na němž se udrží jen ty nejsilnější zážitky a ty malé, slabé propadnou. Ale ani v takovém případě vám negarantuji absenci epického nádechu projevujícího se pomalým tokem děje. Prostě ukecanej jako vždycky. Avšak jistou formu zadostiučinění můžete spatřovat ve věcné korektuře dvou párů očí, se kterými jsem měl to štěstí sdílet zážitky dále popisované. A pomiňme, že se dívají přes brýle, to abych neznevážil jejich milý kritický pohled :-)

Srovnáte-li si odkazované texty s jinými, ale stejně zaměřenými, nenajdete nejspíš zásadnějších rozdílů. I já se snažím povznést vyprávění nad pouhá konstatování kolik že toalet se mi podařilo ve Státech ucpat (i když i o tom se dovíte) :-) Cílem nebylo totiž jen zachytit naše zážitky, ale pomoci případným zájemcům o podobnou cestu. Ukázat jim, co se nám osvědčilo a co ne, co se nám líbilo a co ne, jak co funguje popř. nefunguje.

Dost ale bylo tlachání, vzhůru!

Žádné komentáře:

Okomentovat