Štítky

auta (18) běh (34) beskydy (13) brusle (34) cukroví (11) divadlo (1) DIY (2) filmy (17) golf (1) hory (37) IT (68) jednokolka (1) kola (109) kolce (10) koloběžky (4) koncert (4) koně (1) létání (20) lezení (22) literatura (8) lodě (2) lyže (130) motorky (61) osobni (1) osobní (102) plavání (4) posilování (2) potraviny (27) příroda (8) recenze (3) recepty (62) sauna (1) squash (3) tanec (3) telefony (19) turistika (60) USA (58) vlaky (4) vysocina (3) wakeboarding (1) závod (1) závody (84) ZLM (66)

středa 18. listopadu 2015

Sabelell ve škole, ve zvláštní škole aneb TOEIC to nechceš

Je vlastně jedno jak se to stalo a zda se tomu dalo předejít... O čem to sakra melu? O skara TOEIC... Nic proti zkouškám, nic proti regulérnosti... Ale vzepřete všechny síly proti nelogickému amatérskému útlaku, lidské hlouposti, předsudkům a babským pověrám...

...zkouška bude trvat dvě hodiny, během kterých nesmíte opustit místnost. Tedy s jedinou výjimkou, pakliže by byl dokončen poslech, tak na požádání v oddůvodněných případech ji smíte opustit, ale jen v doprovodu dohlížecí komise (složené ze dvou žen). To by mě zajímalo, zda by se mnou vlezla do toaletní kabinky, až to na mě přijde a pose... se z jejich posr. pravidel? A když to nedej bože dokončím dříve, přesto všechno musím zůstat sedět a zřejmě se nesmím pohnout, jinak bych byl zastřelen...

...na stole nebudete mít nic, kromě občanského průkazu, ani v kapsách, ani na židličce, na stole? blázníte?! všechno odevzdáte, jo a mobil vypněte, ne aby tu vibroval... Ano pí. učitelko a vrátíte mi ho prosím na konci školního roku?

...nesmíte si dělat poznámky a nedej bože, abyste chtěli použít svoji tužku. Namísto toho dostanete 4cm špačka, se kterým si můžete maximálně tak vypíchnout oko, ale mnohem tíž něco vyčmrkat! Abych byl spravedlivý, pokud požádáte komisi, přidělí vám tužku standardní délky... Proč, proč, proč? 

...správné odpovědi se nekroužkují, nezaškrtávají nýbrž se začerňují v celém svém obsahu, tak aby to skenner rozpoznal, bože!, jsme 15 let zpět? A kua? proč mi dali tužku tvrdosti 2 a ne měkčí, aby to ta posr. čínská guma na čínské tužce dokázala vůbec vygumovat...

...pod vyplněným jménem, příjmením a dalšími osobními údaji leží něco mezi 20-30 řádky s abecedou, kde musíte začmrkat písmenka, z kterých se skládá vaše jméno... To nebude 15 let, spíše tak 20... kua kua kua! Jděte do háje zeleného bezpísíčkového, jděte do pravěku a nese. prosím lidi.

...raději ani nevědět, co chystají podniknout s mými osobními údaji, které jsem jim prostě dát musel, abych se zkoušky mohl zúčastnit... Ale dost nadávek a nemístných poznámek. Jen si to vyzkoušejte na vlastní kůži nebo aspoň holý zadek ;-)



2 komentáře: