Štítky

auta (18) běh (34) beskydy (13) brusle (34) cukroví (11) divadlo (1) DIY (2) filmy (17) golf (1) hory (37) IT (68) jednokolka (1) kola (109) kolce (10) koloběžky (4) koncert (4) koně (1) létání (20) lezení (22) literatura (8) lodě (2) lyže (130) motorky (61) osobni (1) osobní (102) plavání (4) posilování (2) potraviny (27) příroda (8) recenze (3) recepty (62) sauna (1) squash (3) tanec (3) telefony (19) turistika (60) USA (58) vlaky (4) vysocina (3) wakeboarding (1) závod (1) závody (84) ZLM (66)

úterý 29. listopadu 2011

Motáme se v kuchyni - netučná nechutná snídaně

Kromě skvělých snídání, jako jsou ovesné vločky, občas vyzkouším něco jiného - zdravého nebo aspoň netučného. Naposledy to byl běžný pšeničný chléb s Perlou Tip a Tofu Natural. Mám-li pravdu říct, tak kromě chleba mi to přišlo zcela nejedlé - běžné pečivo + něco s naprosto umělou chutí + něco naprosto bez chuti. Pokud Vám tyto suroviny okupují ledničku, ale Vaše odhodlání sníst je není silnější než jejich pachuť, pak  nabízím poměrně jednoduchý postup jak na ně - česneková pomazánka:
Poměry jednotlivých ingrediencí nechám na Vaší chuti, nicméně aspoň doporučím přidat jen trošičku běžného taveného sýru a česneku naopak více.

Žádné komentáře:

Okomentovat